ГоловнаЕкономікаФінанси

У Тернопільській області головбух сільгосппідприємства відшкодував 1,2 млн гривень несплачених податків

Тепер вирішують питання про звільнення його від кримінальної відповідальності.

У Тернопільській області головбух сільгосппідприємства відшкодував 1,2 млн гривень несплачених податків
Фото: Днепр Час

Співробітники податкової міліції Державної фіскальної служби в Тернопільській області під процесуальним керівництвом обласної прокуратури скерували до суду кримінальне провадження через підозру головного бухгалтера одного з підприємств в несплаті податків.

Про це повідомляє "Цензор.НЕТ" з посиланням на прес-службу ДФС.

Встановлено, що протягом 2017 року посадові особи підприємства, реалізуючи сільськогосподарську продукцію, зокрема ріпак, не відображали зазначені операції в податковій звітності, що призвело до ухилення від сплати зазначеного податку на загальну суму 1,2 млн гривень.

"З огляду на те, що завдані державі збитки, завдяки вжитим протягом розслідування заходам, були відшкодовані в повному обсязі, судом буде вирішуватися питання про звільнення підозрюваного від кримінальної відповідальності", - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, в травні минулого року депутат Верховної Ради від "Відродження" Геннадій Бобов заплатив у держбюджет майже 38 млн гривень несплачених податків після того, як Генпрокуратура внесла на нього подання про зняття імунітету

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram