ГоловнаЕкономікаДержава

"Укрспирт" запустив мережу магазинів алкогольної продукції Актуально

Відкрито вже п'ять магазинів у Києві, найближчим часом вони з'являться по всій Україні.

"Укрспирт" запустив мережу магазинів алкогольної продукції
Юрий Лучечко
Фото: Макс Левин

Державне підприємство "Укрспирт" запустило власну мережу магазинів алкогольної продукції "Національний продукт". Про це йдеться в повідомленні компанії.

Наразі відкрито п’ять магазинів у Києві, а саме у торговельному центрі "Мега Сіті" на Харківському шосе, на вул. Стеценка, Єреванській, Кудряшова та Микільській. Найближчим часом підприємство планує розширити мережу магазинів по всій Україні.

У магазинах "Національний продукт" буде представлена продукція понад 150 вітчизняних брендів гарантованої найвищої якості, у тому числі власного виробництва.

"Ці послідовні кроки, що здійснені протягом 2018 року, показують, що дійсно сьогодні підприємство існує і має бути, показувати хорошу динаміку росту, розвитку і популяризації вітчизняних торгових марок, йде відновлення довіри до державного підприємства. Це наша ініціатива, яка сьогодні зі слоганом "купуй українське", це наш вклад у розвиток української промисловості. Держава повинна стимулювати перш за все продаж і сплату податків та акцизу української продукції", - говорить т.в.о директора "Укрспирту" Юрій Лучечко.

Мета підприємства - популяризиція українського продукту на внутрішньому ринку та за межами країни. Наразі на експорт до Німеччини відправлено третю партію горілки. Планується також вихід на британський ринок.

Державне підприємство "Укрспирт" - найбільший виробник спирту та спиртовмісної продукції в Україні. Його загальна виробнича потужність становить понад 30 млн декалітрів на рік. Усього до ДП входить 41 виробничий майданчик.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram