ГоловнаЕкономікаБізнес

"Лото-Забава": у Запоріжжі з'явився 16-й мільйонер 2018 року Новости компаний

"Лото-Забава": у Запоріжжі з'явився 16-й мільйонер 2018 року

Розіграш 987-го тиражу «Лото-Забава», що відбувся 8 липня, подарував Україні ще одного лотерейного мільйонера. Гравець став 295-м щасливцем на лічильнику мільйонерів «Лото-Забава», шістнадцятим у цьому році та другим липневим героєм-переможцем, який виграв свій 1 000 000 гривень за новими правилами, повідомляє сайт «М.С.Л.».

Нагадуємо, що відтепер ще на початку розіграшу «Лото-Забава» уся увага прикута до номеру першої кульки, адже цей номер визначає суму призу в категорії «за три горизонталі з двома підковами». Кулька з парним числом гарантує виграш 1 мільйона гривень. 

8 липня першою з великого лототрону випала кулька під номером 64, а тому гравець з м.Кам‘янка-Дніпровська, який закреслив три лінії в одному ігровому полі з двома пільговими підковками, виграв не 200 000, а - 1 000 000 гривень. Щасливий білет №0090163 був придбаний у м.Кам‘янка-Дніпровська (Запорізька область) у «ЛОТО маркеті», що знаходиться на вулиці Чкалова, 8-А.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» запрошує новоспеченого переможця приєднатися до закритого елітного «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.» та взяти учать у ексклюзивній подарунковій програмі «Два дні з життя мільйонера» для двох осіб. Усіма перевагами членства у «КЛУБІ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.» вже скористалося багато мільйонерів, зокрема й пані Ірина Здіорук з Умані, яка завітала до студії «Лото-Забава» 8 липня разом зі своєю донькою – Олею, та провела незабутній уїк-енд у столиці, сповнений безліччю справжніх мільйонерських розваг.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає головного переможця 987-го тиражу та радить звернутися на гарячу лінію за телефоном 0(800) 21 00 65 для отримання консультації щодо оформлення виграшу.


Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram