ГоловнаЕкономікаБізнес

Заставу для власників "Гаврилівських курчат" знизили в 16 разів, вони вийшли з СІЗО (оновлено)

Євген і Марина Сігал повинні сплатити по 5 млн гривень кожен.

Заставу для власників "Гаврилівських курчат" знизили в 16 разів, вони вийшли з СІЗО (оновлено)
Евгений Сигал на судебном заседании
Фото: facebook.com/latifundistcom

Апеляційний суд Києва скоротив до 5 млн грн розмір застави Євгену і Марині Сігал - власникам одного з найбільших агрохолдингів України ТОВ "Комплекс-Агромарс", який випускає курятину під маркою "Гаврилівські курчата".

Таку ж суму має сплатити керівник структурного підрозділу "Комплекс-Агромарс" Іван Зозуля, щоб вийти з СІЗО, пише "ПроАгро".

Оновлення. Суд виніс рішення про зниження застави 15 червня, всі підозрювані вже вийшли з СІЗО.

"Необхідні суми були внесені на депозитарний рахунок суду, власників агрохолдингу Марину та Євгена Сігалів, а також директора філії Івана Зозулю було звільнено під заставу. Зараз вони вже перебувають зі своїми сім'ями", - повідомили в прес-службі юридичної компанії Equity.

Нагадаємо, 8 червня суд обрав Євгену Сігалу запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на два місяці з альтернативою внесення застави в розмірі 80 млн грн, а його дружині - арешт із заставою 90 млн грн. Менеджеру компанії Івану Зозулі присудили 84 млн грн застави.

Власників агрохолдингу "Гаврилівські курчата" затримали за підозрою в організації пташиного могильника. Їх звинувачують у завданні збитків навколишньому середовищу на суму понад 200 млн гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram