ГоловнаЕкономікаБізнес

Групу ICU учетверте поспіль визнано найкращим інвестбанком України Актуально

Cbonds Awards CIS - щорічна премія, яку вручають найкращим учасникам фінансових ринків країн СНД.

Групу ICU учетверте поспіль визнано найкращим інвестбанком України

Група ICU стала переможцем премії Cbonds Awards CIS-2018 у номінації "Найкращий інвестиційний банк України".

Нагородження переможців відбулося під час щорічного Облігаційного конгресу країн СНД і Балтії 31 травня 2018 року в Астані (Казахстан).

Перемога в цій номінації стала для ICU вже четвертою за рахунком. Крім того, починаючи з 2009 року, ICU 5 разів здобувала "золото" у номінаціях Cbonds Awards "Найкраща аналітика фінансових ринків України" і є п'ятикратним чемпіоном у номінації "Найкращий sales на ринку України".

"Нам дуже приємно, що українські та міжнародні інвестори, які брали участь у голосуванні, дали нашій роботі найвищі оцінки. ICU працює на українському ринку більш ніж 10 років, одним колективом ми провели інвесторів і через час розквіту української економіки, і через кілька криз, залишаючись для них головним оператором ринку. Дякуємо за підтримку. Ми з радістю будемо знаходити і реалізовувати для клієнтів якісні і привабливі інвестиційні рішення в Україні", - прокоментував нагороду керуючий партнер ICU Костянтин Стеценко.

Cbonds Awards CIS – щорічна премія, яка вручається кращим учасникам фінансових ринків країн СНД. Переможців у ній визначають за результатами опитування серед учасників і експертів фінансових ринків. Цього року лауреатами премії стали компанії, що надають інвестиційно-банківські послуги на ринках України, Казахстану, Білорусі, Росії, Азербайджану, Грузії та Вірменії.

Група ICU (www.icu.ua) - незалежна інвестиційно-консалтингова група, що надає послуги з управління активами та приватним акціонерним капіталом. Група спеціалізується на ринках Центральної і Східної Європи.

Заснована у 2006 році фахівцями з ING, група ICU є лідером з управління активами в Україні. З 2010 року прибутковість флагмана групи CIS Opportunities Fund сстановила понад 16% річних, за вирахуванням плати за управління, порівняно з річним доходом менш ніж 1% для індексу HFRI Emerging Markets Russia/Eastern Europe Index за аналогічний період.

Власником компанії є її топ-менеджмент. Керуючі партнери ICU - Макар Пасенюк і Костянтин Стеценко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram