ГоловнаЕкономікаДержава

Стали відомі нові члени НКРЕКП

14 травня номінаційна комісія з відбору нових членів НКРЕКП затвердила перелік з 10 кандидатів.

Стали відомі нові члени НКРЕКП
Фото: telegraf.com.ua

Президент визначився з новими членами Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг. Список оприлюднила секретар конкурсної комісії з відбору нових членів НКРЕКП Світлана Голікова у Facebook, пишуть "Українські новини".

За її інформацією, новими членами енергетичного регулятора стали представники Олександр Фармагей ("Укргідроенерго"), Дмитро Коваленко ( "Укренерго"), Євген Магльований (Держенергоефективності). Членами НКРЕКП стали також дві жінки - Олена Антонова (працювала в недержавних енергетичних компаніях - українській ДТЕК і американській AES) і Оксана Коваленко (співробітниця апарату НКРЕКП).

"Скоро можна буде вітати нових комісіонерів", - написала Світлана Голікова.

НКРЕКП - державний колегіальний орган, створений на заміну ліквідованим у серпні 2014 року Національною комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики і Національної комісії, яка здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг. Комісія є органом державного регулювання діяльності у сферах енергетики і комунальних послуг.

Як повідомляли, 14 травня номінаційна комісія з відбору нових членів НКРЕКП затвердила перелік з 10 кандидатів для подальшої передачі Президенту України на розгляд. У перелік фіналістів конкурсу увійшли Олександр Формагей, Олена Антонова, Дмитро Коваленко, Оксана Кривенко, Андрій Борисенко, Олексій Магда, Валерій Цаплін, Руслан Кайдаш, Євген Магльований, Дмитро Олефір. З них президент Петро Порошенко мав затвердити п'ятірку переможців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram