ГоловнаЕкономікаБізнес

Перша крафтова горілка «Др. Житник» - відкриття року! Новости компаний

 17 травня 2018 р. пройшов IX міжнародний конкурсу Best Drink. За результатами конкурсу золото у своїх категоріях здобули напої під ТМ «ЖИТНИК» лікеро-горілчаного заводу PRIME.

Горілка особлива Др. Житник Зернова посіла перше місце з результатом 98,03.

Настоянка «Др. Житник Калганова на меді» посіла перше місце з результатом 98,0 та отримала номінацію «Інноваційний напій року!». Справжній тріумф викликала горілка особлива «Др. Житник Крафтова», скупажована з ароматними спиртами білої акації та пшеничних вісівок. Вона посіла перше місце, отримала найвищий бал 98,5 і очолила номінацію «Відкриття року!».

Голова експертної комісії конкурсу «Best Drink» Валентина Попова заявила: «Це унікальний випадок, коли вся лінійка напоїв, щойно вийшовши на ринок, здобула найвищі оцінки дегустаторів. Сподіваюсь, що і споживачі гідно оцінять переваги першої крафтової горілки».

Довідка:

Best Drink – один із найавторитетніших міжнародних дегустаційних конкурсів в Україні. До складу журі входять професійні дегустатори та експерти-технологи міжнародного рівня, а також представники Укрметртестстандарту та Міністерства аграрної політики України. Конкурс базується на методі сліпого тестування, коли дегустувальник не знає, який із напоїв він оцінює.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram