ГоловнаЕкономікаБізнес

"Київміськбуд" визнали найкращою будівельною компанією столиці Новости компаний

Компанія залишається одним з головних стовпів будівельного ринку столиці протягом майже 63 років.

"Київміськбуд" визнали найкращою будівельною компанією столиці
Фото: Domik.ua

Холдингову компанію «Київміськбуд» вкотре визнали однією з кращих будівельних компаній столиці. Відповідне ранжування опубліковано в березневому номері видання «Личный счет». За словами голови правління - президента «Київміськбуду» Ігоря Кушніра, компанія успішно утримує лідерські позиції в рейтингах і топах передусім завдяки визнанню покупців.

«Найголовніший капітал «Київміськбуду» - це інвестор. Компанія будує і розвивається завдяки затребуваності наших квадратних метрів серед людей. Надійність, перевірена часом, висока планка і виконання зобов'язань дозволяють «Київміськбуду» залишатися одним з головних стовпів будівельного ринку столиці протягом майже 63 років. І надалі компанія свої позиції буде тільки зміцнювати», - запевнив Ігор Кушнір.

Організатори рейтингу зазначили, що під час оцінювання компаній враховували такі критерії, як рік заснування, кількість побудованих об'єктів, кількість споруджуваних об'єктів, умови придбання (розтермінування: початковий внесок, відсотки на залишок платежу, термін).

Нагадаємо, за підсумком 2017 року «Київміськбуд» також визнано найнадійнішим забудовником. На сьогодні в роботі компанії - близько 1,5 млн квадратних метрів. Найближчим часом забудовник обіцяє почати продаж квартир ще в 5 нових комплексах столиці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram