ГоловнаЕкономікаБізнес

Турецька Onur виграла великий підряд на ремонт дороги Дніпро - Решетилівка

Роботи будуть проводити на території Полтавської області.

Турецька Onur виграла великий підряд на ремонт дороги Дніпро - Решетилівка
Фото: mtu.gov.ua

Турецька компанія Onur виграла низку тендерів на реконструкцію ділянок автомобільної дороги Н-31 Дніпро - Царичанка - Кобеляки - Решетилівка на Полтавщині на загальну суму 2,2 млрд грн.

Про це пише "Інтерфакс-Україна" з посиланням на дані системи ProZorro.

Крім того, компанія виграла тендер на поточний середній ремонт ділянки дороги Харків - Охтирка на суму 297,4 млн грн у Сумській області.

Кабінет Міністрів України в березні затвердив порядок розподілу між відомствами у 2018 році конфіскованих коштів та коштів, отриманих від реалізації майна, конфіскованого за рішенням суду за вчинення корупційного і пов'язаного з корупцією правопорушення.

Розподіл конфіскованих коштів у розмірі 4,7 млрд грн буде здійснюватися казначейством щотижня в міру їх надходження між бюджетними програмами розпорядників коштів пропорційно до затверджених у державному бюджеті України на 2018 рік показників.

"Укравтодору" передбачено 17,02% за програмою "Поліпшення стану автомобільної дороги Н-31 Дніпро - Царичанка - Кобеляки - Решетилівка", 17,02% - "Покращення стану автомобільної дороги Харків - Охтирка".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram