ГоловнаЕкономікаБізнес

Як політ Falcon Heavy вплине на світову економіку? Public Talk Анонс

Як політ Falcon Heavy вплине на світову економіку? Public Talk

Економіка динамічна, а її розвиток багато в чому залежить від технологічного прогресу та інноваційних проривів. За останні 30 років у світі відбулося чимало подій, які колосально змінили світову економіку - поява і розвиток інтернету, цифрова революція, розвиток платформних технологій і штучного інтелекту та багато інших інновацій ...

Червоний автомобіль Tesla і манекен в скафандрі, виведений на орбіту ракетою Falcon Heavy місяць тому, не просто політ в космос. Вперше з початку космічної ери суперважку ракету побудували в приватній компанії, а людство наблизилося до мрії про політ на Марс. Однак як вплине ця подія на подальший розвиток глобальної економки загалом? Можливо саме зараз ми спостерігаємо народження нової економічної моделі, коли державу буде повністю витіснено приватним бізнесом з усіх традиційних монополій?

На нашій зустрічі в форматі public talk за допомогою наших спікерів - економічного радника 3-х президентів і відомого IT-підприємця, а також наших спеціальних гостей, ми спробуємо відповісти на ці та інші актуальні питання:

• Чи стане політ Falcon Heavy стартом нової епохи, подібної до тієї, яка розпочалася зі створення інтернету?

• Як зміниться економіка країн з різним рівнем розвитку в результаті технологічних проривів? Чи зменшиться різниця у розвитку між ними?

• На які економічні процеси може впливати технічний прогрес і значні інновації, а на які ні?

• Чи може діджіталізація економіки глобально змінити структурні процеси в світі?

СПіКЕРи: Александ Пасхавер - вчений - економіст, у різний час був радником трьох президентів України (Кучми, Ющенка, Порошенка), а також прем'єр-міністрів і міністрів економіки, протягом 20 років він брав активну участь у впровадженні більшості ринкових реформ в Україні.

Денис Довгополий - співзасновник і керівний партнер венчурного фонду GrowthUP, виступає засновником і організатором знакових для IT галузі заходів: Investor Day Central and Eastern Europe, Iforum, SVOD 2018 - Silicon Valley Open Doors Conference, Startup Crash Test, Kyiv StartUp Week та ін.

СПЕЦІАЛЬНІ ГОСТІ:

Наталія Кривда - доктор філософських наук, професор Taras Shevchenko National University of Kyiv, академічний директор програм Edinburgh Business School Eastern Europe, експерт Reanimation Package of Reforms

Максим Яковер - CEOі керівник-партнер UNIT.City, засновник креативного простору Coworking "Chasopys"

Організатори події: UNIT.City і Вільна Академія Змін

ПРОВІДНІ:

Міша Фельдман - автор і засновник Вільна Академія змін

Алла Кошляк - провідна hromadske.ua і Радіо Аристократи

КВИТКИ - https://goo.gl/SuGC4b

Детальна інформація про подію: https://www.facebook.com/events/137770953716227/

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram