ГоловнаЕкономікаБізнес

Бізнес без вкладень - це реальність

Для відкриття власної справи не обов'язково витрачати тисячі.

Щорічно в Україні відкриваються сотні нових компаній. Хтось із них випускає товари під власною торговою маркою, інші виступають у ролі посередників.

Успішно заробляють лише ті, хто мінімізує витрати, грамотно підходить до питання реклами, пропонує покупцям індивідуальні умови. Власна справа - це думка, яка рано чи пізно спадає на гадку кожному. У декого вона «гине» ще на етапі формування, інші досягають мети і примножують свій капітал. З яких причин люди відмовляються від цієї затії? Їх купа. Найпопулярнішим є небажання ризикувати грошима. А якщо ми скажемо, що для відкриття власної справи не обов'язково витрачати тисячі? Докладно про це - нижче.

Сучасна система продажів

Сьогоднішній ринок постачальників продукції в Україні пережив чимало важливих змін. У зв'язку з економічними проблемами люди почали контролювати власні витрати. Є сім'ї, де зароблених грошей вистачає тільки на оплату комунальних послуг, придбання продуктів і податки. Накопичити фінанси для відкриття власного бізнесу стало складно. У зв'язку з цим багато постачальників і магазини почали пропонувати дропшипінг.

Що це таке? Ця система вже кілька десятків років успішно використовується в усьому світі. В Україну вона прийшла відносно недавно. Її суть полягає в продажу товарів з власною націнкою просто зі складу вашого постачальника. Тобто ви:

· знаходите клієнта;

· оформляєте замовлення на сайті компанії;

· чекаєте на доставку товару, яка здійснюється силами постачальника;

· отримуєте дохід.

При цьому ви не витрачаєте абсолютно нічого. Немає витрат на оренду приміщення, закупівлю першої партії, не потрібно наймати співробітників і платити їм зарплату. Все, що вам необхідно — хороша рекламна кампанія. Для просування пропонованої продукції можна використовувати групи в соціальних мережах, дошки оголошень або сайт. Останній, до слова, можна зробити в безкоштовному конструкторі.

Затребувані товари

Саме час визначитися з типом виробів, які збираємося продавати. Тут є маса ідей. Однак ми хочемо запропонувати перевірену категорію товарів — чохли для мобільних телефонів. Вони потрібні завжди. Ба більше, багато власників смартфонів, купивши якісний чохол за вигідною ціною в одного продавця, знову і знову повертаються до нього.

Є маса компаній, які пропонують купити чохли гуртом. Вибрати хороший варіант з можливістю торгівлі за системою дропшипінг досить важко. Як бонус даємо наводку на перевіреного постачальника — сайт EndorPhone. При роботі з цією компанією ви отримуєте масу переваг: широкий асортимент, низькі закупівельні ціни, повний супровід угоди з покупцем за невеликий відсоток від продажів, професійну підтримку в будь-який час.

Головною перевагою каталогу фірми є різноманітність та унікальний дизайн. Наприклад, чохол для Samsung Galaxy S7 в EndorPhone можна придбати в різних колірних рішеннях у комплекті з фоном з високою розподільчою здатністю для робочого столу смартфона. І все це доступно і вам!

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram