ГоловнаЕкономікаБізнес

ICU вимагає спростування недостовірної інформації про свою діяльність від Лещенка і телеканалу "1+1"

Група має намір захищати свої інтереси в суді.

ICU вимагає спростування недостовірної інформації про свою діяльність від Лещенка і телеканалу "1+1"
Фото: ICU

Група "Інвестиційний Капітал Україна" (ICU) в рамках досудового врегулювання суперечок надіслала депутатові Верховної Ради України Сергію Лещенку вимогу про спростування поширеної ним у січні 2018 року недостовірної інформації щодо ICU. Про це повідомляють на офіційному сайті компанії.

Група також надіслала заяву телеканалу "1+1" з вимогою спростувати недостовірну інформацію про ICU, поширену телеканалом у програмі "Українські сенсації" 10 лютого 2018 року.

ICU також надіслала запит громадській організації "Інститут Права і Суспільства" (президент і співзасновник - Юрій Кармазін) з метою отримати копії так званого "правового висновку", на який спиралися представники Інституту під час прес-конференції 25 січня 2018 року, де вони поширили неправдиву інформацію про ICU.

"Наша група вже не вперше стає об'єктом замовних інформаційних кампаній, які реалізуються в інтересах деяких осіб і політичних сил. Ми поважаємо право журналістів, ЗМІ, громадських організацій і народних депутатів на критику. Але ми не дозволимо паплюжити репутацію ICU за допомогою брудних інформаційних технологій і відвертої брехні", - зазначив керуючий партнер групи ICU Макар Пасенюк.

У разі відмови розповсюджувачів недостовірної інформації задовольнити вимоги ICU група має намір захищати свої інтереси в суді.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram