ГоловнаЕкономікаДержава

У Вишневому побудують автомобільний міст над залізницею

Здачу об'єкта в експлуатацію заплановано на весну 2019 року.

У Вишневому (Київська область) влітку почнуть будувати автомобільний міст над залізницею в районі вулиць Ломоносова і Балукова.

Фото: swrailway.gov.ua
 

"Це буде сучасний шляхопровід: з двома смугами руху в обох напрямках, тротуарами для пішоходів, новітніми технологіями освітлення і дренажу, безперешкодним доступом для людей з обмеженими фізичними можливостями. Його спорудження дасть містянам можливість швидко і безпечно перетинати залізничні колії, без заторів і тривалого очікування перед закритим шлагбаумом, зменшить навантаження на нинішній залізничний переїзд з активним залізничним рухом, насамперед приміським", - повідомив керівник Південо-Західної залізниці Роман Веприцький.

Веприцький очолив комісію, яка має оцінити обсяги попередніх робіт, зокрема, перенесення інженерних комунікацій і залізничних споруд, які потраплять до зони будівництва дороги.

Проектні роботи вже розпочато. Якщо все піде за планом, старт будівництва заплановано на літо 2018 року, а здача об'єкта в експлуатацію - на весну 2019-го.

Вишневе - передмістя Києва, що активно забудовується. Місто розділене залізницею на дві частини, з'єднує котрі всього один залізничний переїзд.     

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram