ГоловнаЕкономікаБізнес

Азербайджанське підприємство "АзВірт" планує будувати дороги і об'єкти інфраструктури в Україні Новости компаний

Підприємство з європейським досвідом і високою якістю підрядних робіт зацікавлене в реалізації низки великих проектів на українській території.

Азербайджанське підприємство "АзВірт" планує будувати дороги і об'єкти інфраструктури в Україні
Фото: Владислав Мусиенко

Українські дороги не тільки є ганьбою нашої держави - вони є гальмом економічного розвитку, нашої інтеграції в цивілізований світ, вони спричиняють величезні збитки скарбниці транзитної держави. Уряд Володимира Гройсмана, схоже, всерйоз узявся за ремонт і будівництво доріг. Коштів катастрофічно не вистачає. Україна змушена левову частку своїх надходжень у бюджет спрямовувати на забезпечення і розвиток армії. Треба шукати закордонні компанії, які мають досвід і потенціал, необхідні технології, технічні засоби для будівництва в Україні доріг європейського рівня.

Азербайджанське підприємство "АзВірт" (ТОВ "AzVirt") зацікавлене будувати дороги і об'єкти інфраструктури в Україні. Про це повідомляє прес-служба компанії.

"Наріжним каменем нашої діяльності є якість виконуваних робіт і дуже жорстка система контролю. Особливу увагу приділяємо підготовці кваліфікованих кадрів. Наші співробітники для підвищення свого професіоналізму проходять систематичні тренінги за кордоном", - заявив закордонним журналістам генеральний директор ТОВ "AzVirt" Каміль Алієв.

Як нагадав пан Алієв, серед реалізованих компанією великих проектів в Азербайджані "хотілося б відзначити будівництво стратегічно важливих магістральних доріг у таких містах, як Баку, Гянджа, Ленкорань, Загатала і Габала".

"У 1999 році ми збудували естакаду до нового аеровокзалу Баку, провели комплекс робіт в аеропорту. Ми маємо багатий досвід ґрунтовного ремонту вулиць і проспектів столиці. У 2002-2003 рр. провели внутрішні дороги в Сангачальському терміналі. В рамках проекту «Великого Шовкового шляху» в 2006 році закінчили реконструкцію дороги Шамкір - Газах. У Міжнародному аеропорту імені Гейдара Алієва побудовані злітно-посадкові смуги, перони та інші аеродромні майданчики", - розповів керівник компанії.

До того ж, як відомо, крім звання провідної компанії в будівельному секторі Азербайджану, "АзВірт" зарекомендував себе і за межами цієї кавказької країни. Зокрема, з 2012 року дорожнє підприємство активно почало розширювати географію своєї діяльності на міжнародному рівні, будуючи дороги в низці країн Центральної та Східної Європи. І сьогодні "АзВірт" відкрив свої філії вже в п'яти країнах, успішно реалізуючи там проекти з оновлення доріг та інфраструктури.

Таким чином, як відзначають в "AzVirt", успішний досвід підприємства в Азербайджані і в країнах ЄС буде вигідним для України й українських водіїв, адже компанія знає, як підвищити якість доріг і об'єктів інфраструктури до європейського рівня.

Звісно, українській стороні потрібно бути виваженою і прискіпливою до всіх претендентів на тендери з будівництва доріг. Але тут головне - залучити надійних партнерів, а саме тих, які, як і ми, будували свою дорожню інфраструктуру з нуля і досягли світового рівня завдяки новим підходам до технологій, матеріалів, контролю. Компанія "АзВірт", яка побудувала трасу для Формули-1, де можна розганяти боліди до 350 кілометрів на годину, заслуговує на увагу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram