ГоловнаЕкономікаДержава

Голова ДПЗКУ звільнився після чотирьох місяців на посаді

Двоє топ-менеджерів держкорпорації напередодні зазнали нападів.

Голова ДПЗКУ звільнився після чотирьох місяців на посаді
Дмитрий Гавриш
Фото: latifundist.com

Виконувач обов'язків голови правління Державної продовольчо-зернової корпорації України Дмитро Гавриш повідомив про своє звільнення.

"Я залишаю посаду керівника Державної продовольчо-зернової корпорації України за власним бажанням", - наводяться на сайті ДПЗКУ слова Гавриша.

ДПЗКУ вже тривалий час керують менеджери в статусі виконувача обов'язків. Гавриш був призначений в.о. голови держкорпорації у вересні.

У середині грудня заступник директора департаменту ДПЗКУ знайшов на своїй машині розтяжку. За місяць до цього чоловік з молотком напав на заступника голови правління ДПЗКУ Олега Швеця.

ДПЗКУ створена урядом України в серпні 2010 року. До її складу входить розгалужена мережа філій - лінійні та портові елеватори, млини, комбікормові та круп'яні заводи. Сумарно компанія налічує 55 підрозділів-філій. На потужностях корпорації можна зберігати 3,75 млн тонн зернових. У тому числі сумарні потужності з перевалки на експорт Одеського та Миколаївського портів становлять близько 2,5 млн тонн зернових вантажів на рік.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram