ГоловнаЕкономікаБізнес

Анонсований Омеляном "національний лоукостер" виявився авіакомпанією турфірми Join Up

"Я радий, що ми виконали свою обіцянку і буде оголошено про національний лоукост".

Анонсований Омеляном "національний лоукостер" виявився авіакомпанією турфірми Join Up
Фото: joinup.ua

Туроператор Join Up створює авіакомпанію SkyUp, пише "Інтерфакс-Україна" з посиланням на міністра інфраструктури України Володимира Омеляна. Саме цей перевізник повинен стати "національним лоукостером", раніше обіцяним Омеляном.

"Я радий, що ми виконали свою обіцянку і буде оголошено про національний лоукост. Це буде компанія SkyUp туристичного оператора Join UP. Дуже радий, що це сталося, сподіваюся, що переговори ще з однією авіакомпанією теж завершаться успішно і ми, можливо, будемо мати дві нові національні компанії", - сказав він.

ТОВ "Авіакомпанія "Скайап" була зареєстрована в червні 2017 року в Києві. Її керівником став відомий авіаційний експерт Євген Хайнацький, який раніше працював у низці авіакомпаній.

У листопаді директор з продажу та розвитку мережі авіакомпанії Pegasus Airlines Емре Пекесен повідомив, що перевізник розглядає можливість відкриття дочірнього підприємства в Україні. Менеджмент уже провів переговори з Мінінфраструктури в Києві про створення можливого спільного підприємства.

Нагадаємо, що 2015 року інший туроператор Anex Tour придбав авіакомпанію "ЮТейр Україна" і перейменував її в Azur Air.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram