ГоловнаЕкономікаФінанси

ПриватБанк призначив нового члена правління

Ганна Самаріна раніше працювала в BNP Paribas.

ПриватБанк призначив нового члена правління
Анна Самарина
Фото: linkedin.com

Наглядова рада ПриватБанку 27 листопада призначила фінансовим директором - заступником голови правління Ганну Самаріну і підвищила Галину Пахачук до першого заступника голови правління.

Про це повідомляють на сайті банку.

ПриватБанк передав у Національний банк пакет документів для затвердження кандидатури Самаріної. Вона призначена на термін 3 роки і візьметься за свої обов'язки 1 січня 2018 року, після отримання погодження в НБУ.

Ганна Самаріна народилася 1974 року, 1996 року отримала ступінь магістра економіки в Донецькому державному університеті.

Повідомляють, що вона відмінно зарекомендувала себе на керівних посадах найбільшої європейської банківської групи PNB Paribas (Франція) і в Україні, і у штаб-квартирі групи.

До переїзду в офіс BNP Paribas у Парижі була фінансовим директором українського дочірнього банку групи BNP Paribas - УкрСиббанку з 2006 по 2015 рік.

C липня 2015-го працювала в штаб-квартирі групи BNP Paribas (Париж, Франція), очолюючи підрозділ управлінського контролю у фінансовому департаменті напрямку міжнародних роздрібних послуг, а також виконуючи функції керівника проектного офісу.

Також наглядовою радою ПриватБанку прийнято рішення про переведення з підвищенням Галини Пахачук на посаду першого заступника голови правління. Галина Пахачук продовжить виконувати обов'язки голови правління до призначення на цю посаду нової кандидатури.

Нагадаємо, в липні наглядова рада ПриватБанку вибрала міжнародну компанію з підбору управлінського персоналу Amrop Executive Search Ukraine для пошуку кандидатів на посаду голови правління і заступника голови - фінансового директора банку.

Міністр фінансів Олександр Данилюк на початку жовтня прогнозував, що нового голову правління ПриватБанку буде обрано до кінця місяця, однак цього не сталося.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram