ГоловнаЕкономікаДержава

Визначено переможця тендера на впровадження електронного квитка в Києві

Послуги компанії "Амріта Комплексні Рішення" обійдуться в 365 млн гривень.

Визначено переможця тендера на впровадження електронного квитка в Києві
Фото: ITC.ua

Компанія "Амріта Комплексні Рішення" (Київ) виграла тендер комунального підприємства "Київпастранс" на монтаж устаткування, необхідного для впровадження електронного квитка у столичному транспорті. Послуги компанії обійдуться в 365 млн гривень.

Про це пишуть Українські Новини з посиланням на повідомлення на порталі публічних електронних закупівель ProZorro.

Початкова ціна тендера становила 460 млн гривень, за які планувалося купити 1 500 комплектів систем і 300 приладів інспекції.

Компанія "Амріта Комплексні Рішення", що належить підприємцю Сергію Краковецькому, виграла тендер у компанії "Айті-солюшнс", яка запропонувала ціну 365 002 368 гривень проти 366 500 000 гривень.

В умовах тендера вказано, що "Київпастранс" планує закупити технічні засоби автоматизованої системи оплати проїзду з установленим програмним забезпеченням і послуги з монтажу.

При цьому технічні засоби повинні забезпечити дворівневу ієрархічну архітектуру, верхній рівень якої - програмно-технічний комплекс збору, зберігання, обробки і передачі даних, а нижній рівень - програмно-технічний комплекс збору і короткострокового зберігання даних.

Цей рівень включає бортові комп'ютери з терміналом водія, що мають зв'язок із сервером через мережі GPRS/3G/4G, Wi-Fi і програмне забезпечення, а також валідатори проїзних документів на рухомих одиницях.

Також передбачено окремі прилади інспекції - портативні мобільні термінали для контролю оплати проїзду і перевірки проїзних документів.

За умовами тендера, валідатори повинні забезпечувати і безконтактне зчитування за технологіями NFC (смартфони, розумні годинник) і EMV (банківські карти), і оптичне зчитування QR- і штрих-кодів.

Всього передбачено 5 типів комплектів з різною кількістю валідаторів залежно від розмірів і кількості дверей рухомого складу.

Постачання перших 500 комплектів і 300 приладів інспекції очікується до 20 грудня 2017 року, решту 1 000 наборів повинні поставити до 20 березня 2018 року.

У 2015 році "Амріта Комплексні Рішення" виграла два тендери управління освіти Дніпровської районної адміністрації на закупівлю комп'ютерної техніки на 894 тис. гривень і тендер Управління справами Верховної Ради у 2016 році на модернізацію конференц-системи багатофункціонального конференц-залу по вул. Грушевського, 5 за 11,93 млн гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram