ГоловнаЕкономікаБізнес

Прямий авіарейс Київ-Торонто запустять 2018 року

"З літа наступного року Київ і Онтаріо стануть ще ближчими".

Прямий авіарейс Київ-Торонто запустять 2018 року
Фото: vk.com/flyuia

Український авіаперевізник "Міжнародні авіалінії України" влітку наступного року відкриє прямий авіарейс за маршрутом Київ-Торонто.

Про це під час зустрічі домовилися прем'єр-міністр України Володимир Гройсман та голова уряду провінції Онтаріо (Канада) Кетлін Вінн, інформує прес-служба Кабміну.

"Я радий анонсувати, що з літа наступного року Київ та Онтаріо стануть ще ближчими. Адже українська авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" відкриває регулярний авіарейс Київ-Торонто. Це суттєво сприятиме не лише зміцненню міжлюдських контактів, а й відкриє нові можливості для розвитку бізнесу, особливо в контексті набуття чинності 1 серпня 2017 року Угоди про вільну торгівлю між Україною та Канадою", - заявив Володимир Гройсман.

Сторони відзначили посилення діалогу між Україною та Канадою та погодилися з необхідністю не втрачати темпів і глибини взаємного співробітництва. Під час зустрічі сторони висловили переконання, що відкриття прямого авіасполучення між Києвом і Торонто сприятиме посиленню економічних зв'язків двох країн.

Український прем'єр також висловив сподівання, що канадські інвестори, зокрема з Онтаріо, не займатимуть вичікувальну позицію і використають перспективи ринку України.

"Міжнародні авіалінії України" домінують на вітчизняному ринку авіаперевезень. МАУ контролює Ігор Коломойський.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram