ГоловнаЕкономікаБізнес

Конференція про інновації в політиці Future Elections Summit у Києві 16 листопада Пресс-релиз

У четвер, 16 листопада, відбудеться перша в Україні конференція, присвячена використанню новітніх технологій для ефективних комунікацій з громадськістю, проведення політичних кампаній і перемоги на майбутніх виборах - Future Elections Summit.

Конференція збере до 300 учасників, які є обличчям української політики і політичного маркетингу.

Серед доповідачів на Future Elections Summit будуть провідні українські фахівці, а також професіонали у сфері цифрової політики зі США, з Великобританії і Франції - фахівці такого рівня в Україні вперше.

  • Colin Delany, США - digital-медіа консультант, 20 років досвіду в digital-політиці, засновник сайту epolitics.com, розповість про те, які онлайн-інструменти варто використовувати на виборах 2019.
  • Sebastián Rodríguez, Великобританія - засновник компанії Rollout Democracy, яка спеціалізується на розробці програмного забезпечення для політичних проектів, розповість, якими будуть політичні кампанії майбутнього і як використовувати data science, штучний інтелект і CRM-платформи сьогодні.
  • Bruno JeanBart, Франція - засновник компанії Opinion Way, спеціалізується на проведенні інноваційних досліджень громадської думки, поділиться інноваційними методами соціологічних досліджень, які є популярними на заході.

На конференції також будуть виступати фахівці з доповненої реальності, електронної демократії, data science й інші.

Купити квитки, а також докладно ознайомитися з програмою конференції й іншими спікерами ви можете, відвідавши сайт - http://electionssummit.com.ua

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram