ГоловнаЕкономікаБізнес

Директори "Укрзалізниці" змінюються щороку, а в компанії не змінюється нічого, - гендиректор "Запоріжсталі"

Компанія знову планує свої витрати за рахунок підвищення тарифів.

Директори "Укрзалізниці" змінюються щороку, а в компанії не змінюється нічого, - гендиректор "Запоріжсталі"
Фото: metinvestholding.com

Директори "Укрзалізниці" змінюються щороку, а на залізниці не змінюється нічого. Таку думку висловив генеральний директор "Запоріжсталі" Ростислав Шурма.

За його словами, під час прочитання доопрацьованого фінансового плану публічного акціонерного товариства "Укрзалізниця" він побачив плани ПАТ підвищити витратну частину свого бюджету на 10 млрд гривень, фінансування якої "Укрзалізниця" розраховує отримати за рахунок підвищення тарифів на вантажоперевезення на 20%.

"З новим директором залізниці ще особисто не знайомий, але сподіваюся, хоч він не піде шляхом своїх попередників і нарешті займеться наведенням ладу на дорозі", - зазначив Шурма на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Він додав, що готовий поділитися з тимчасово виконуючим обов'язки голови правління "Укрзалізниці" Євгеном Кравцовим особистим досвідом управління підприємством.

Нагадаємо, 9 серпня Кабінет Міністрів звільнив голову правління публічного акціонерного товариства "Укрзалізниця" Войцеха Бальчуна і призначив тимчасово виконуючим обов'язки голови правління першого заступника міністра інфраструктури Євгена Кравцова.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram