ГоловнаЕкономікаБізнес

Wizz Air оголосив спецтарифи для пасажирів скасованих українських рейсів Ryanair

Вартість квитків - від 15 до 35 євро.

Wizz Air оголосив спецтарифи для пасажирів скасованих українських рейсів Ryanair
Фото: www.planespotters.net

Авіакомпанія Wizz Air (Угорщина) ввела спеціальні тарифи для пасажирів скасованих українських рейсів лоукостера Ryanair (Ірландія) з цінами від 15 євро і від 35 євро за квиток в один бік.

Про це повідомила прес-служба авіакомпанії, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Пасажири, які мають квитки на скасовані рейси Ryanair між Києвом і Лондоном або Ейндховеном, а також Львовом і Берліном або Вроцлавом, можуть забронювати рейси Wizz Air на сайті або через кол-центр авіакомпанії.

Відзначається, що зазначені тарифи чинні на політ в один бік з урахуванням податків і обов'язкових зборів для подорожей до 30 листопада 2017 року. Кількість квитків обмежена місткістю літака. Перебронювання можна здійснити до 17 липня.

"Wizz Air запускає тарифи від 15 до 35 євро, щоб мінімізувати незручності для пасажирів Ryanair, на яких вплинуло скасування рейсів цієї авіакомпанії. Wizz радить бронювати місця якомога швидше, оскільки пропозиція за спеціальними цінами буде доступною відповідно до наявності вільних місць", - зазначено в повідомленні.

На сьогодні Wizz Air пропонує своїм пасажирам 21 лоукостовий маршрут у вісім країн з аеропортів Львова та Києва.

Нагадаємо, лоу-кост Ryanair заявив про свій вихід на український ринок 15 березня. Розпочати польоти з "Борисполя" планували з 6 вересня.

5 липня "Бориспіль" заявив, що направив Ryanair свій варіант договору про умови обслуговування авіакомпанії. Учора, 10 липня, аеропорт "Бориспіль" відмовився враховувати низку вимог Ryanair, оцінивши можливі збитки від роботи авіакомпанії у 2 млрд грн на рік. Після цього Ryanair оголосив про скасування польотів в Україну.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram