ГоловнаЕкономікаДержава

Гройсман відзначив суперечливість роботи Бальчуна

"Одні кажуть, що його команда нормально працює, інші - що погано".

Гройсман відзначив суперечливість роботи Бальчуна
Фото: kmu.gov.ua

Прем'єр Володимир Гройсман, який раніше виступав на підтримку роботи Войцеха Бальчуна на чолі "Укрзалізниці", дещо змінив свою позицію.

В інтерв'ю LIGA.net він зазначив суперечливість інформації про результати роботи польського менеджера.

"Ми визначимо день і дату, коли Бальчун відзвітує про свою роботу за рік. Після цього уряд буде визначатися. Він працював на контракті, зараз працює за трудовим законодавством. Рішення про його контракт уряд прийме після його звіту. Поки що в мене дуже багато суперечливої інформації . Одні кажуть, що його команда нормально працює, інші - що погано. Одні кажуть, що вони чесні, інші - що корумповані", - сказав Гройсман, відповідаючи на запитання, чи підтримує він відставку Бальчуна або продовження з ним контракту.

Прем'єр також заявив: якщо Бальчуна відправлять у відставку, все правління "Укрзалізниці" теж переформатують.

"І якщо вже перезавантажувати менеджмент, то не тільки голову правління (а на запитання, піде він чи залишиться, у мене поки що немає відповіді), а й все правління. Треба привести найкращих фахівців, щоб вони розвивали компанію", - зазначив Гройсман.

Нагадаємо, міністр інфраструктури Володимир Омелян неодноразово говорив, що буде вимагати на Кабміні звільнення Бальчуна. Незважаючи на позицію міністра, уряд уже декілька тижнів відмовляється заслухати звіт голови УЗ і вирішити його подальшу долю.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram