ГоловнаЕкономікаБізнес

Азербайджанський лоукостер восени почне польоти з Баку до Києва

Вартість квитків - від 29 євро в одну сторону.

Азербайджанський лоукостер восени почне польоти з Баку до Києва
Фото: nawaret.com

Лоу-кост Buta Airways, який є структурним підрозділом азербайджанської авіакомпанії AZAL, почне польоти з Баку до Києва восени з ціною квитків від 29 євро в одну сторону, повідомляє avianews.com.

Згідно з оприлюдненою інформацією, перевезення ручного багажу, вибір місця, гаряче харчування на борту, реєстрація в аеропорту будуть надаватися за окрему плату.

В якості безкоштовного харчування Buta Airways буде надавати пасажирам бутерброди і воду. Гаряче харчування можна буде замовити заздалегідь під час покупки авіаквитка за ціною від 7,9 євро. Вибір місця зі збільшеним простором для ніг в першому або аварійному рядах коштуватиме 25 євро.

Зареєструватися на рейс можна буде безкоштовно онлайн або в кіосках самостійної реєстрації. Реєстрація за стійкою в аеропорту коштуватиме 3 євро.

Згідно з повідомленням, квитки надійдуть у продаж найближчим часом без уточнення термінів. Літати авіакомпанія буде на регіональних літаках Embraer.

Напередодні повідомлялося, що німецький лоукостер Eurowings планує польоти з Києва до Берліна з 2018.

Нагадаємо, найбільший європейський лоу-кост авіаперевізник Ryanair (Ірландія) має намір запустити рейс Львів-Берлін у вересні 2017.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram