ГоловнаЕкономікаБізнес

У lifecell змінився керівник

Ним стане Ісмет Язиджі, який раніше очолював Turkcell на Північному Кіпрі.

У lifecell змінився керівник
Фото: lifecell

Новим головним виконавчим директором українського мобільного оператора lifecell стане Ісмет Язиджі, який раніше очолював Turkcell на Північному Кіпрі. Він почне виконувати свої обов'язки після завершення всіх офіційних процедур.

Язиджі змінить на посаді Бурака Ерсоя, який керував компанією в період перетворення з life:) в lifecell і розгортання 3G-мережі. Ерсой виконуватиме обов'язки CEO до 1 травня цього року.

Прес-служба компанії повідомила, що новий керівник lifecell працює в групі Turkcell з 2009 року. До цього він тривалий час займав різні посади в Nortel Networks.

Язиджі навчався на факультеті електротехніки та електроніки в Університеті Хаджеттепе, закінчивши його в 1992 році. Пізніше став магістром із політології в Університеті Мармара в 1998 році. У 2001 році отримав ступінь MBA з міжнародного маркетингу та менеджменту в Техаському університеті, США. У 2011 році закінчив юридичний факультет Стамбульського університету.

Язиджі поставлено завдання продовжити стратегію розвитку lifecell, спрямовану на розширення 3G-мережі по всій Україні і впровадження нових інноваційних технологій і рішень на українському ринку телекомунікацій.

Нагадаємо, влітку 2015 року Turkcell підписала договір про викуп в української групи СКМ 44,96% частки в Euroasia Telecommunications Holding BV (Нідерланди), якому належить 100% ТОВ "Астеліт". Під час операції Turkcell стала 100%-м власником компанії Euroasia Telecommunications Holdings B.V. і опосередковано ТОВ "Астеліт", а група Ахметова повністю вийшла зі складу акціонерів компанії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram