ГоловнаЕкономікаБізнес

Топ-менеджер "БРСМ-Нафти" повернувся в компанію через місяць після звільнення

Олександра Мельничука знову призначено директором департаменту стратегічного маркетингу.

Топ-менеджер "БРСМ-Нафти" повернувся в компанію через місяць після звільнення
Фото: brsm-nafta.com

Олександра Мельничука знову призначено директором департаменту стратегічного маркетингу мережі "БРСМ-Нафта".

Про це повідомив він сам на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Після невеликого відпочинку я повертаюся в національну мережу АЗК "БРСМ-Нафта", - написав він.

Мельничук звільнився з цієї посади місяць тому.

Останніми роками він представляв позицію "БРСМ-Нафта" на більшості прес-конференцій, коментував події, пов'язані з пожежею на нафтобазі компанії під Васильковом, вибухами на АЗС "БРСМ-Нафти", обшуками силовиків і фіскалів на об'єктах компанії. Нагадаємо, мережа заправок "БРСМ-Нафта" була створена ще в середині 90-х років, але пік зростання її автозаправної мережі припав на 2010-2013 роки. Ці успіхи пов'язують з іменем Едуарда Ставицького, міністра енергетики та вугільної промисловості при Вікторі Януковичі.

Ставицький неодноразово заперечував, що володіє часткою в "БРСМ-Нафта", але журналістські розслідування неодноразово доводили протилежне.

27 травня 2015 року прес-служба МВС повідомила, що МВС розслідує кримінальне провадження проти посадових осіб групи компаній "БРСМ". Наступного дня мережа заправок "БРСМ-Нафта" відхрестилася від цієї кримінальної справи, заявивши, що ТОВ "БРСМ-Нафта" нібито ніяк не пов'язана з однойменною мережею заправок.

У червні 2015 року на нафтобазі БРСМ біля селища міського типу Глеваха Васильківського району Київської області сталася пожежа. Пожежа супроводжувалася вибухами цистерн. У результаті шестеро людей загинули і 15 постраждали. Підозри оголосили, зокрема, керівнику і головному інженеру нафтобази.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram