ГоловнаЕкономікаБізнес

На сайті Ryanair з'явилася згадка про аеропорти "Жуляни" і "Львів"

Ірландський лоукостер нарешті почне літати в Україну.

На сайті Ryanair з'явилася згадка про аеропорти "Жуляни" і "Львів"
Фото: alexcheban.livejournal.com

У коді сайту авіакомпанії Ryanair з'явилася згадка про аеропорти "Жуляни" (Київ) і "Львів", пише профільне видання avianews.com.

Подібну знахідку зробив один із користувачів форуму avianews, який у січні повідомив про появу на тестовій версії сайту Wizz Air рейсу Львів-Вроцлав за два дні до його офіційного анонсування.

Примітно, що напередодні міністр інфраструктури України Володимир Омелян в ефірі 112 каналу повідомив, що 15 березня відбудеться спільна прес-конференція з одним із найбільших лоукостів Європи.

"Мені приємно анонсувати, що 15 березня у нас буде спільна прес-конференція з одним із найбільших європейських лоукостів, який оголосить про свій намір зайти на український ринок. Я сподіваюся, що 15 березня це буде і в Києві, і у Львові дві прес-конференції. Ця компанія поінформує і про маршрути, і про своє бачення ринку, і про потенційні напрямки подальшої співпраці. Це велика новина. Це те, до чого ми йшли декілька років поспіль. Ми продемонстрували дуже хороші показники зростання в 2016 році, плюс 30% пасажирів. Плюс п'ять нових старих аеропортів знову функціонують. Я сподіваюся, що українці знову будуть літати", - сказав він.

У лютому головний співробітник Ryanair з правових питань та регулювання Юліуш Коморек заявив польським журналістам, що компанія близька до прийняття рішення про вихід на український ринок. У липні директор аеропорту "Львів" Тетяна Романовська говорила, що Ryanair почне польоти в Україну в 2017 році.

Нагадаємо, розмови про початок польотів Ryanair ведуть уже багато років, але найбільший лоукост Європи досі не відкрив жодного рейсу в Україну.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram