ГоловнаЕкономікаДержава

КМДА показала варіанти нової розв'язки на Шулявці

Найкращий з них будуть визначати на наступному засіданні містобудівної ради.

Містобудівна рада Київської міської державної адміністрації вибрала для подальшого розгляду три проекти реконструкції транспортної розв'язки біля станції метро "Шулявська".

Про це повідомляють на сайті КМДА.

Фото: kievcity.gov.ua

Фото: kievcity.gov.ua

Фото: kievcity.gov.ua

Проекти будуть спрямовані на подальшу розробку і доопрацювання до наступного засідання містобудівної ради.

"Дуже важливим є продовження роботи і проспекту Перемоги, і Шулявського шляхопроводу. Ми ні в якому разі не зупинимо ці транспортні артерії міста. Другим важливим принципом, за яким буде обрано проект реконструкції - це найбільша пропускна здатність, яку продемонструє транспортна модель. І третім важливим принципом є вартісна складова реконструкції", - назвав умови, за якими буде визначатися найкраща модель розв'язки, заступник голови КМДА Олександр Спасибко.

Нагадаємо, що минулого тижня в Києві обвалилися деякі конструкції Шулявського шляхопроводу, який є частиною важливої транспортної магістралі в столиці України.

Восени 2015 року Департамент містобудування та архітектури Києва повідомив, що на перетині проспекту Перемоги та вулиць Гетьмана і Довженка буде побудовано сучасну трирівневу розв'язку з кільцем, що дозволить зберегти п'ятий цех заводу "Більшовик". Зараз там старий шляхопровід і конюшинова розв'язка з трьома пелюстками.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram