ГоловнаЕкономікаБізнес

Що таке ПАММ-рахунки, і чому в них варто інвестувати Новости компаний

Ви, напевно, знаєте, що заощадження можна використовувати більш ефективно, ніж відкладати їх на чорний день. Але чи можете ви собі уявити, що для цього нічого не потрібно робити? І мова не про пересічні банківські депозити, ставки за якими практично не покривають інфляцію. Уже майже 9 років на ринку фінансових послуг представлено інвестиційний продукт, який підтвердив свою ефективність - це сервіс ПАММ-рахунків. Ми спробували зрозуміти, чому цей варіант вкладення коштів підійде будь-якому пересічному вкладникові.

Що таке ПАММ, і з чим його їдять

Сервіс ПАММ-рахунків розробила і вивела на ринок компанія Альпарі 2008 року. На сьогодні торговельний обіг сервісу становить $157 мільярдів, а кількість керуючих є найбільшою в Росії і країнах СНД. Незважаючи на те, що зараз практично всі найбільші форекс-компанії пропонують свої аналоги такого способу інвестування, результати незалежної аудиторської перевірки досі має лише Альпарі.

Принцип роботи сервісу гранично простий: інвестори отримують прибуток від операцій на фінансових ринках, але при цьому не витрачають час на самостійну торгівлю, а передають свої кошти в управління досвідченим трейдерам. Керуючі, зі свого боку, отримують винагороду за успішні угоди. Інвестору потрібно лише вибрати відповідний стиль управління рахунком - агресивний (високоприбутковий, але більш ризиковий) або консервативний (пріоритет у мінімізації ризиків). Зробити це можна за допомогою докладного рейтингу ПАММ-рахунків на сайті Альпарі.

ЗаПАММорочливі можливості

Крім очевидної переваги в передачі коштів трейдерам, які мають досвід роботи на фінансових ринках, ПАММ-рахунок також вигідно відрізняється від традиційних способів вкладення своєю прибутковістю. Річ у тому, що рівень прибутку у цього інвестиційного інструмента нічим не обмежений. Наприклад, коливання умовної валюти з 30 одиниць до 60 означатимуть 100% прибутку для тих, хто вчасно купив, а потім продав цю умовну валюту. І такі випадки в реаліях сучасної нестабільності не рідкість.

Можна з упевненістю стверджувати, що ПАММ-рахунки є чудовою альтернативою банківським депозитам. Особливо з огляду на фактори, які вигідно відрізняють цей сучасний спосіб інвестування від традиційно низькодохідних вкладів. Отримайте безкоштовну консультацію про інвестування в ПАММ-рахунки від компанії Альпарі - і ваші гроші почнуть працювати на вас!

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram