ГоловнаЕкономікаДержава

Кубів анонсував видачу 70% ліцензій в електронній формі

У планах уряду вдвічі збільшити частку високотехнологічних товарів в експорті.

Кубів анонсував видачу 70% ліцензій в електронній формі
Степан Кубив
Фото: Сергей Нужненко

Уряд має намір ввести можливість отримання 70% ліцензій і дозволів в електронному вигляді цього року.

"У планах на 2017 рік - продовження масштабної дерегуляції, зокрема, ми плануємо скорочувати кількість дозвільних документів: податкових, валютних, митних обмежень; перевести в електронну форму отримання не менш ніж 70% дозволів і ліцензій", - сказав перший віце-прем'єр - міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів під час семінару, присвяченому розвитку інвестиційного та експортного потенціалу регіонів, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За його словами, основними показниками зростання економіки України в 2017 році стануть експорт і інвестиційний попит, які приведуть до зростання промисловості.

Віце-прем'єр повідомив, що вже представлений і обговорюється проект концепції інноваційного розвитку промисловості. Кубів зазначив, що концепція передбачає збільшення частки промислових товарів у товарному експорті країни з 50 до 75% і частки високотехнологічних товарів в експорті промислових товарів з 7 до 15%.

Нагадаємо, в листопаді Кабінет Міністрів скасував 367 застарілих постанов і нормативно-правових актів у рамках дерегуляції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram