ГоловнаЕкономікаБізнес

EX.UA відновив роботу на новому домені

EX.UA відновив роботу на новому домені

Cервіс обміну файлами EX.ua відновив свою роботу на новому домені FEX.net. Про це повідомляють на сторінці веб-портала.

"Повідомляємо, що сервіс ЕХ-файли перезапущений на домені FEX.net (File EXchange Network). Він реалізований на принципово новій технологічній платформі, що забезпечить додаткову зручність використання", - йдеться в повідомленні.

Відзначають, що власники поштових скриньок EX.UA отримають додаткове розширення на домені з тим самим логіном і паролем доступу.

Розробники сервісу повідомили, що в цей час користувачам доступний анонімний обмін файлами будь-якого формату і розміру, автоматичне конвертування файлів для перегляду і програвання, система оповіщення користувача про час використання і зберігання файлів, а також пошта @fex.net. Надалі функціонал порталу буде розширюватися.

Нагадаємо, у вересні 2016 року Верховна Рада ухвалила закон "Про державну підтримку кінематографії в Україні". Окрема частина закону присвячена захисту авторського права в сфері кінематографа. піратський контент має бути заблокований власником сайту або провайдером послуг хостингу, якщо власник сайту не здійснює таке блокування.

1 грудня команда EX.UA заявила, що планує запустити закритий файлообмінник.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram