ГоловнаЕкономікаБізнес

"Радіо Вести" заявляють про відмову Нацради продовжувати їм ліцензію

Термін поточних ліцензій радіостанції спливає в лютому 2017 року.

"Радіо Вести" заявляють про відмову Нацради продовжувати їм ліцензію
Фото: vesti.ua

Прес-служба медіа-холдингу "Вести Україна" заявила, що Національна рада з питань телебачення і радіомовлення відмовляється продовжувати ліцензію "Радіо Вести".

Про це повідомляють на сайті "Вестей".

"Термін поточних ліцензій радіостанції спливає в лютому 2017 року. Але рішення у встановлений законом термін так і не прийнято регулятором", - йдеться в повідомленні.

Керівництво "Радіо Вести" повідомило, що змушене попередити про можливе скорочення близько 100 своїх співробітників.

У медіа-холдингу звинуватили Нацраду в упередженості через перевірки.

"До поточного моменту Радіо Вести отримало вже четверте за рахунком попередження по Києву, незважаючи на те, що ми є законослухняним мовником і виконуємо вимоги законодавства", - йдеться в заяві.

Нагадаємо, раніше на сайті "1+1" було оприлюднено заяву про те, що телеканал намагаються позбавити ліцензії. Також у ній стверджували, що за проблемами телеканалу стоїть Адміністрація президента.

У відповідь Нацрада повідомила, що ліцензію телеканалу "1+1" уже продовжили, а її бланк буде видано до 23 січня (протягом 30 днів після сплати ліцензійного збору). Регулятор підкреслив, що бланк ліцензії на мовлення з продовженим терміном дії вручається ліцензіату щонайшвидше останнього робочого дня чинності попередньої ліцензії за умови сплати ліцензійного збору. Відсутність бланка не є підставою для припинення мовлення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram