ГоловнаЕкономікаФінанси

Шлапак запевнив, що "ПриватБанк" вдалося стабілізувати

Звичні для клієнтів сервіси працюють нормально.

Шлапак запевнив, що "ПриватБанк" вдалося стабілізувати
Фото: EPA/UPG

Ситуацію в націоналізованому "Приватбанку" вдалося стабілізувати. Він працює в звичайному режимі і здійснює платежі без обмежень.

Про це йдеться у зверненні нового голови фінустанови Олександра Шлапака на сторінці "Приватбанку" у facebook.

"Сьогодні можна з упевненістю сказати, ми з успіхом впоралися із завданням стабілізації і збереження найбільшого українського банку, мінімізації панічних настроїв серед клієнтів банку", - йдеться в повідомленні.

За словами Шлапака, держава ще з початку процесу націоналізації активно підтримала банк.

"У нас є можливість оперативно поповнювати готівку в банкоматній мережі і касах банку по всій Україні. Вчора Верховна рада прийняла закон про додаткові гарантії вкладникам Приватбанку. І вже сьогодні цифри і статистика роботи банку говорять про те, що ситуація стабілізувалася і понадлімітна підтримка банку з боку власників і регулятора, сподіваюся, в майбутньому не знадобиться", - заявив глава банку.

Шлапак запевнив, що звичні для клієнтів сервіси нормально працюють.

"Електронний банк Приват24, інші зручні банківські сервіси працюють стабільно і залишаться доступними нашим клієнтам. Ми не будемо знижувати ліміти кредитування корпоративних клієнтів, а навпаки, збільшимо можливості фінансування їх за рахунок подальшого розвитку програми підтримки підприємництва КУБ", - повідомив він.

Крім того, Шлапак зазначив, що незабаром відбудеться переведення зарплатного проекту Міністерства фінансів України на обслуговування в "Приватбанку".

Нагадаємо, Приватбанк став на 100% державним банком з 21 грудня 2016 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram