ГоловнаЕкономікаБізнес

Дочірнє підприємство ELBIT Systems підписало контракт на постачання мінометних систем для армії США на суму 103 млн дол. Пресс-релиз

Компанія Elbit Systems Ltd. оголосила, що її дочірня компанія Elbit Systems of America вже отримала початкове замовлення на постачання мінометних систем. Контракт реалізовуватимуть протягом п'яти років, і його сума становитиме близько 103 мільйонів доларів.

Elbit Systems Ltd. підписав Меморандум про взаєморозуміння з Watervliet Arsenal (WVA) - найстарішою військовою базою в Нью-Йорку, яка виготовляє артилерію для армії, а також гарматні стволи, міномети і танки. Elbit Systems Америки буде ефективно використовувати WVA як субпідрядника для виготовлення компонентів мінометних систем.

"Ми дуже раді продовжити нашу співпрацю з армією Сполучених Штатів, допомагаючи їм покращувати мінометні системи, підвищувати ефективність місії військовослужбовців і забезпечити їм необхідну точність і гнучкість для вирішення поточних і майбутніх загроз", - коментує президент і головний виконавчий директор Elbit Systems of America Раанан Горовіц.

Цей контракт зміцнює позиції компанії і дає можливість Elbit Systems of America стати провідним постачальником мінометних систем для армії США.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram