ГоловнаЕкономікаФінанси

У справі банку "Михайлівський" пройшли обшуки за 35 адресами

Колишніх власників фінустанови притягують до відповідальності.

У справі банку "Михайлівський" пройшли обшуки за 35 адресами
Фото: Сергей Нужненко

Обшуки з приводу розслідування розкрадання коштів банку "Михайлівський" пройшли в п'ятницю не тільки в бізнес-центрі "Гулівер", але і за 34 адресами, зокрема в місцях проживання осіб, пов'язаних з колишніми власниками фінустанови, а також в офісах підприємств.

Про це написала прес-секретар столичної прокуратури Надія Максимець у фейсбуці.

"25.11 столичними правоохоронцями в рамках розслідування розкрадання коштів банку "Михайлівський" проведено обшуки не лише в приміщеннях товариств, розміщених в офісному центрі Гулівер, а також ще за 34 адресами, зокрема у місцях проживання осіб, пов'язаних з колишніми власниками "Михайлівського", а також в офісах їхніх підприємств", - написала вона.

Максимець пояснила, що мова йде про компанії, які могли брати участь у злочинних схемах розкрадання банківських коштів на суму понад 900 млн грн шляхом отримання незаконних кредитів.

"Під час обшуків вилучено значний обсяг фінансової документації, комп'ютерну техніку, флеш-накопичувачі інформації та інші речові докази", - наголошується в повідомленні.

Зараз вирішується питання про призначення судово-технічних і економічних експертиз щодо вилучених доказів.

Нагадаємо, 25 листопада Служба безпеки України проводила слідчі дії в бізнес-центрі "Гулівер" у рамках розслідування справи про розкрадання коштів банку "Михайлівський".

"Гулівер" належить колишньому власнику "Михайлівського" Віктору Поліщуку. Він покинув Україну.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram