ГоловнаЕкономікаБізнес

Фонд гарантування вкладів очікує арештів магазинів "Ельдорадо"

Доходи від активів Віктора Поліщука має отримувати держава, вважають у ФГВФО.

Фонд гарантування вкладів очікує арештів магазинів "Ельдорадо"
Фото: http://podrobnosti.ua

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб сподівається на продовження накладання арештів на майно Віктора Поліщука, зокрема мережі магазинів "Ельдорадо".

Ми сподіваємося, що прокуратура Києва продовжить з нами співпрацювати, будуть і далі накладатися арешти на майно Віктора Поліщука, стягуватимуться кошти з пов'язаних з ним осіб та з бізнесу", - заявила директор департаменту розслідування протиправних діянь і протидії корупції ФГВФО Катерина Мисник, передає Фінансовий клуб.

Говорячи про мережу "Ельдорадо", що належить бізнесменові, Мисник підкреслила, що "це бізнес Віктора Поліщука. Кошти, які зараз йдуть йому, повинні йти державі".

Нагадаємо, 14 листопада за поданням столичної прокуратури Шевченківський райсуд Києва заарештував майновий комплекс "Гулівер" у справі про банкрутство банку "Михайлівський". Власником торгово-розважального центру є ТОВ "ТРИ О" - структура, пов'язана з ТОВ "Екосіпан", яка, в свою чергу, була власником банку "Михайлівський". Власником 92,5% "Екосіпан" є Віктор Поліщук.

Раніше повідомлялося, що Президент Петро Порошенко підписав закон про виплату компенсацій клієнтам "Михайлівського". Держава заплатить більш ніж мільярд гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram