ГоловнаЕкономікаБізнес

"Укренерго" представило новий топ-менеджмент

"Ми шукаємо на ринку України найкращих людей, які готові працювати в інтересах компанії".

"Укренерго" представило новий топ-менеджмент
Фото: google.com.ua

В "Укренерго" працює нова команда менеджерів, яка буде реформувати роботу компанії і зробить її ефективною, прозорою і динамічною. Про це йдеться в офіційному повідомленні прес-служби компанії.

Зокрема, заступником директора з інформаційних технологій призначено Вадима Горюшка (займатиметься інноваціями, які зможуть підвищити ефективність компанії за допомогою ІТ), директором з персоналу - Світлану Ніколенко (реформа системи управління персоналом "Укренерго"), керівником офісу управління проектами - Володимира Кудрицького (реформа підходів компанії до управління проектами, а також розробка стратегії та інвестиційної політики компанії), радником директора "Укренерго" - Андрія Немировського (підготовка компанії до введення нової моделі ринку електроенергії відповідно до Третього енергетичного пакета ЄС), заступником директора ТОВ "Укренергосервіс" - Кирила Захарова (реформа системи управління нематеріальними активами і рестайлінг корпоративного брендингу компанії).

Крім того, раніше Михайло Бно-Айріян був призначений директором з комунікацій і міжнародної співпраці.

"Ми зробили рішучий крок і хочемо привнести в компанію слово "реформи" і надати їй реформаторського "драйву". Наше завдання - використати найкращий зарубіжний досвід для перетворення підприємства в мобільну, зрозумілу і прозору компанію. Для цього я залучив найкращих і найдосвідченіших фахівців у своїй галузі. Вони не мають ніякого політичного чи комерційного забарвлення. Це професійний підхід. І це тільки початок. Сьогодні ми шукаємо на ринку України найкращих людей, які готові працювати в інтересах державної компанії", - резюмував Всеволод Ковальчук, в. о. директора ДП "НЕК "Укренерго".

"Укренерго" підпорядковується Міністерству енергетики та вугільної промисловості України та входить до топ-100 найбільших держпідприємств України. Підприємство здійснює централізоване управління об'єднаною енергетичною системою України та транскордонними лініями електропередачі і надає диспетчерські послуги учасникам енергетичної системи. "Укренерго" здійснює оперативний контроль за обсягом виробництва електроенергії і веде моніторинг генераторних установок виробників, запасів палива й економічної ефективності виробництва з метою вирівнювання обсягів споживання та виробництва. Через статус природної монополії тарифи для підприємства встановлює регулятор галузі.

"Укренерго" об'єднує сім регіональних енергетичних мереж і обслуговує 23 тис. км ліній електропередачі з напругою 220-750 кВ. Підприємство регулярно проводить аукціони і продає права на експорт електроенергії з України в сусідні країни.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram