ГоловнаЕкономікаБізнес

Програма першого дня львівського XVI Економічного форуму: економрозвиток і інвестиції Пресс-релиз

Уже скоро у Львові на стадіоні "Арена Львів" стартує XVI Міжнародний економічний форум. Два дні, 3 і 4 листопада, найефективніші українські та зарубіжні менеджери дискутуватимуть про економічний розвиток, залучення інвестицій і обмінюватимуться досвідом з реалізації успішних проектів.

Тільки першого дня відбудуться чотири тематичні панелі, де з-поміж іншого говоритимуть про роль і місце України на сучасній економічній карті. Серед спікерів - керівники державних відомств і відомі експерти, зокрема:

  • перший віце-прем'єр міністр України Степан Кубів;
  • голова Львівської ОДА Олег Синютка;
  • міністр інфраструктури України Володимир Омелян;
  • міністр аграрної політики України Тарас Кутовий;
  • український менеджер-економіст Павло Шеремета.

Однією з дискусійних панелей стане тема висвітлення економічних переваг України та Львівщини, які сприяють формуванню позитивного іміджу, залученню інвестицій і веденню зовнішньоекономічної діяльності. Учасникам Форуму також запропонують узяти участь у пленарному засіданні з управління талантами, де обговорять освіченість персоналу та оподаткування праці, як переваги нашої держави. Також йтиметься і про мотивацію й ефективне управління персоналом. Першого дня XVI Економічного форуму також говоритимуть і про вигідне географічне розташування України на перетині транспортних коридорів і торгових шляхів між Європою і Азією. Зокрема, експерти в сфері транспорту і перевезень дискутуватимуть про проект "Шовковий шлях" і перспективи розвитку, які відкриваються для українського бізнесу, а також про використання географічних переваг.

Завершальною цього дня, 3 листопада, стане панель, присвячена індустріальним паркам і їхньому впливу на розвиток національної і регіональної економіки. Спікери та присутні зможуть розглянути стан впровадження індустріальних парків на території України і світу, а також проблематику їх запровадження на території нашої держави.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram