ГоловнаЕкономікаБізнес

У жовтні в Києві відкриється перший бізнес-форум для підприємців Пресс-релиз

Участь для підприємців безкоштовна. 

У жовтні в Києві відкриється перший бізнес-форум для підприємців

21 жовтня в Києві відкриється перший український бізнес-форум «Україна - країна підприємців» для молодих підприємців та тих, хто мріє про власну справу. Його організатори Український союз промисловців і підприємців за підтримки ПриватБанку прагнуть показати  підприємцям і тим, хто бажає відкрити власну справу, реальні можливості та перспективи для втілення їхніх ідей, надихнути на прояв ділової ініціативи і продемонструвати практичні інструменти для створення або розвитку бізнесу.

«Підтримка та розвиток малого бізнесу в Україні, самозайнятості громадян є одним із пріоритетів діяльності УСПП, тому що зараз мале і середнє підприємництво дає близько 70% податкових надходжень до бюджету, здатне виробляти наукомісткі і конкурентоспроможні продукти з високою доданою вартістю, - зазначив президент УСПП Анатолій Кінах. - Доки в інших базових галузях «вирує» криза, держава має розглядати розвиток самозайнятості, малого і середнього бізнесу як свою стратегію, адже це нові робочі місця, зростання платоспроможності населення. Українське суспільство до цього готове: понад 60% молоді хотіло б відкрити власну справу».

Перший бізнес-форум «Україна - країна підприємців» об'єднає понад 400 молодих підприємців і тих, хто тільки мріє про власну справу. Їх чекають виступи представників влади і міжнародних організацій, надихаючі історії успіху молодих українських підприємців, серед яких засновник Petcube Олександр Нескін, Юлія Савостіна, засновники «Бізнес Молодості» Євген Василенко і Олександр Компанець та багато інших. Крім того, учасники форуму отримають із перших рук корисні інструменти для спрощення операційної діяльності, індивідуальні консультації від фахівців з реєстрації підприємств, бухгалтерського обліку, податкової звітності, юридичного супроводу діяльності, франчайзингу, електронної комерції і под.

«Головне завдання форуму і програми загалом - довести кожному, хто мріє про власну справу, що підприємництво є найбільш реальним засобом забезпечити власну сім'ю, - запевняє керівник напряму «Малий і Середній бізнес» ПриватБанку Олександр Ніколенко. - Зі свого боку ми готові допомогти почати або розвинути свій бізнес порадами, консультаціями, пропозиціями та інноваційними сервісами і програмами фінансування, що будуть доступні для майбутніх підприємців.

Серед амбітних планів організаторів програми «Україна - країна підприємців» - проведення ряду бізнес-форумів, зокрема і в регіонах, покликаних популяризувати культуру підприємництва в Україні. Головна ж мета проекту - сприяти за рахунок розвитку малого бізнесу створенню понад 1 млн нових робочих місць. До речі, для всіх підприємців участь у форумі, який відбудеться 21 жовтня в Києві у КВЦ «Парковий» (Паркова дорога, 16), безкоштовна. Зареєструватися можна на kub.pb.ua/forum.      

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram