ГоловнаЕкономікаБізнес

Як вибирати запчастини для автомобілів Ніссан Новости компаний

Як вибирати запчастини для автомобілів Nissan  

Автомобілі японського виробництва користуються незмінно високою популярністю у всьому світі. Полюбляють їх і українські автомобілісти. Сучасні моделі автомобілів марки Nissan можна відрізнити завдяки фірмовому дизайну  і характеристикам.

У всіх авто цього виробника дуже якісна збірка і високий рівень безпеки як водія, так і пасажирів.

 

Безпека понад усе

Але навіть найкращий автомобіль вимагає дбайливого ставлення. Регулярний техогляд, постійна профілактика, а також своєчасна заміна деталей, що вийшли з ладу, — ось запорука довгої та спокійної експлуатації вашого авто.

Тож якщо ви — щасливий володар однієї з моделей Nissan, вам рано чи пізно знадобляться деталі. Логічно, що найвигідніше купувати автозапчастини оптом, але не завжди є така необхідність або можливість. У будь-якому випадку важливо виключити ймовірність підробки. А для цього існують спеціалізовані точки продажу, де можуть надати всі необхідні сертифікати відповідності та дозволи.

Чому варто купувати саме оригінальні запчастини Nissan?

Запчастини Ніссан можна розділити на: 

·      оригінальні — виготовлені на заводах Nissan і рекомендовані самим виробником для використання в автомобілях цієї марки;

·      альтернативні — виготовлені на заводах інших відомих виробників (наприклад, Siemens, GABRIEL, INTERPARTS, Bosch, KNECHT), що також гарантують якість деталей; стоять такі деталі дешевше оригінальних;

·      підроблені — виготовлені на заводі невідомого виробника, який часто видає їх за оригінальні.

Купуючи якісні запчастини в перевірених точках, ви можете бути впевнені в їх надійності та безпеці під час експлуатації. Крім того, оригінальні запчастини Ніссан прослужать набагато довше, що дозволяє значно економити.

Отже, купуючи оригінальні запчастини, ви отримуєте:

·      повноцінну функціональність;

·      надійність;

·      тривалий термін використання.

Як визначити оригінальні запчастини Nissan

Є кілька ознак, за якими можна відрізнити оригінальні запчастини. По-перше, всі вони поставляються в оригінальній заводській упаковці, на якій є відповідне клеймо. Також кожна деталь має свій власний код і номер (10/12 цифр). Перевірити оригінальність походження запчастин по VIN номеру можна навіть через інтернет, звернувшись до спеціального онлайн-каталогу.

Звичайно, ще одна ознака оригінальності — досить висока ціна на запчастини. Недобросовісні виробники також можуть спробувати продати свою продукцію за невиправдано високою ціною.

Нарешті, тільки на оригінальні запчастини діє гарантія виробника. Навіть заводи-партнери, що випускають якісні дублікати деталей, частіше за все не дають гарантію на свою продукцію.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram