ГоловнаЕкономікаБізнес

Сьомий національний конкурс професійної майстерності Toyota Новости компаний

16 вересня 2016 року в Києві відбувся сьомий Національний конкурс професійної майстерності Toyota.

Конкурс організувала ПІІ «Тойота-Україна», офіційний імпортер автомобілів Toyota і Lexus в Україні. Партнерами конкурсу виступили ВАТ «Страхова компанія «АХА Страхування», ПАТ «Креді Агріколь Банк», ТОВ «Вюрт-Україна» і «Беніш Джі. Пі. Ес. Україна".

Головним гаслом Національного конкурсу професійної майстерності Toyota в цьому році обрано - «Be the One. Be the Best. Be Toyota» - «Будь першим. Будь кращим. Будь Toyota». Обрана концепція відокремлює головні цінності бренду Toyota: постійне вдосконалення, розвиток і досягнення найголовнішої мети - запропонувати клієнтам Toyota найвищий рівень сервісу.

«Першість у всьому - це те, до чого ми в Тойота прагнемо кожен день - продукт, якість сервісу і задоволеність клієнтів. Жорстка конкуренція під час відбіркових турів показала, що у всіх учасників - високий рівень підготовки, знань і практичних навичок. Прагнення до досягнення високих цілей, мотивація і наполеглива праця стали тими якостями, які привели наших учасників до фінальної частини конкурсу. Команда - це та сила, яка рухає Toyota до успіху», - такими словами учасників конкурсу привітав генеральний директор ПІІ «Тойота-Україна» Такахіде Аібара.

У цьому році в конкурсі брали участь 12 кращих фахівців з продажу аксесуарів і 12 кращих механіків дилерської мережі Toyota і Lexus з усієї України, які продемонстрували високий рівень знань і навичок.

Переможці категорії «Спеціаліст з продажу аксесуарів» були визначені за результатами як теоретичних, так і практичних завдань, під час яких необхідно було продемонструвати свої знання та вміння в роботі з клієнтом, врахувати потреби і звички та із широкого асортименту оригінальних аксесуарів підібрати саме те, що необхідно власнику.

Переможцями категорії «Спеціаліст з продажу аксесуарів» стали:

  • Перше місце - Михайло Григорьєв, «Лексус Київ Захід»
  • Друге місце - Олена Гончарук, Тойота Центр Рівне «Агат Авто»
  • Третє місце - Денис Гончаренко, Тойота Центр Миколаїв «Кіт-Т»

Переможці категорії «Механіки» були визначені після 3 етапів змагань, які включали в себе теоретичний тест, а також практичні завдання з вимірювань та технічного обслуговування і ремонту.

Переможцями категорії «Механіки» стали:

  • Перше місце - Дмитро Шемета, Тойота Центр Київ «Сіті Плаза»
  • Друге місце - Тарас Івчук, Тойота Центр Вінниця «Преміум Моторс»
  • Третє місце - Володимир Олексієнко, Тойота Центр Кропивницький «Мотор-Олві»

Конкурс професійної майстерності Toyota - щорічне змагання фахівців дилерської мережі Toyota і Lexus за звання кращого у своїй галузі. Завдяки таким змаганням у співробітників офіційних дилерських центрів Toyota і Lexus є можливість продемонструвати високий рівень кваліфікації і взяти участь в змаганнях за головний приз - поїздку до Японії, де «Тойота Мотор Корпорейшн» проводить щорічну церемонію нагородження кращих фахівців з усього світу.

Конкурс професійної майстерності Toyota є ще одним підтвердженням двох головних цінностей компанії: постійного вдосконалення («Кайдзен») і надання якості обслуговування найвищого рівня відповідно до принципу «Клієнт - понад усе».

www.toyota.ua

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram