ГоловнаЕкономікаБізнес

Компанія Dragon Capital купила київський ТЦ "Піраміда"

Вартість угоди могла перевищити 20 млн доларів.

Компанія Dragon Capital купила київський ТЦ "Піраміда"
Фото: commercialproperty.ua

Інвестиційна компанія Dragon Capital Investments Limited купила торговий центр "Піраміда", розташований біля станції метро "Позняки" в Києві.

Як повідомляють у релізі, попередніми власниками була група американських і британських інвесторів, які володіли "Пірамідою" через ТОВ "Атлантик-Пасифік Венчурз" і кіпрську 1849-Apollo Overseas I Limited.

Компанія не розкриває фінансових умов угоди, але "Інтерфакс-Україна" влітку писав з посиланням на джерела, що вартість угоди - близько 24-25 млн доларів.

Dragon Capital пояснює придбання тим, що Дарницький район Києва не насичений торговельними площами і має потенціал для зростання.

ТЦ "Піраміда" був побудований 2004 року. Загальна площа торгового центру становить 16 тис. кв. м, орендна площа - більш ніж 12 600 кв. м.

Dragon Capital працює в Україні з 2000 року. Міноритарним пакетом Dragon Capital з 2007 року володіє Goldman Sachs. У 2015 році компанія запустила новий фонд прямих інвестицій Dragon Capital New Ukraine Fund, якірним інвестором якого став фонд Сороса.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram