ГоловнаЕкономікаБізнес

«Розкрий своє Я» з Toyota Yaris Новости компаний

Цього літа Toyota Yaris пропонує кожному розкрити своє «Я» і отримати задоволення від життя!

Запрошуємо взяти участь в акції «Розкрий своє Я». Це гасло є слоганом автомобіля Toyota Yaris: виразного, емоційного і стильного, що вирізняє його на українських дорогах. Створений для вимогливих автолюбителів, цей автомобіль відповідає вимогам естетичності, економічності й екологічності. Завдяки просторому і комфортному салону та якісному оздобленню з використанням сучасних матеріалів Toyota Yaris дарує задоволення не тільки водієві, який керує авто, а й його пасажирам.

Також акція «Розкрий своє Я» з Toyota Yaris пропонує учасникам розкрити своє справжнє «Я» і отримати задоволення від життя. Для того, щоб узяти участь в акції, необхідно:

  • з 27.07.2016 по 27.08.2016 поставити «Like» на сторінці Toyota в Україні в Facebook;
  • розмістити фото у Facebook із хештегом* #РозкрийСвоєЯ, яке характеризує індивідуальність учасника;
  • вказати другим хештегом своє бажання з переліку: #Вікенд, #Емоції чи #Стиль;
  • поділитися публікацією Toyota з умовами Акції.

Учасники, які виконали всі умови акції, одержать шанс отримати один з трьох призів, залежно від зазначеного хештега.

А за призи, які чекають на своїх майбутніх власників, дійсно варто поборотися:

  • #Вікенд - сертифікат на проживання протягом двох днів в одному з кращих готелів, розташованому в м. Одесі, на 2 особи. Сертифікатом можна скористатися до 30 вересня 2016 року.
  • #Емоції - сертифікат на проведення персональної фотозйомки професійним зоряним фотографом і надання послуг візажиста і перукаря, які створять унікальні образи в рамках фотозйомки в столиці за адресою: м. Київ, вул. Саксаганського, 24/25 до 31 жовтня 2016 року.
  • #Стиль - сертифікат на виготовлення дизайнерської сумки або рюкзака згідно з індивідуальними побажаннями щодо форми, кольору і матеріалів з можливістю персоналізації (нанесення ініціалів) від відомого українського дизайн-ательє. Сертифікат чинний до 31 грудня 2016 року.

Трьох щасливців визначать шляхом випадкової вибірки 29 серпня 2016 року!

І це ще не все! Ті учасники, які з 27.07.2016 по 27.08.2016 розмістять своє фото у Facebook з тест-драйву Yaris в офіційному дилерському центрі Toyota з хештегом #ТойотаДрайв, отримають шанс виграти особливий приз - крутий розкладний велосипед для сучасного міста. Переможця, який отримає цей приз, буде визначено шляхом випадкової вибірки 29 серпня 2016 року.

Акція діє з 27.07.2016 по 27.08.2016 включно на території України (крім населених пунктів, на території яких здійснювалася антитерористична операція). Призи можуть відрізнятися від зображень у матеріалах, що стосуються акції. З офіційними правилами акції можна ознайомитися на сайті: https://www.toyota.ua/world-of-toyota/articles-news-events/2016/open-yourself.json

* Хештег - це символ «решітка» і слово або фраза, яким передує символ # без пробілу.

www.toyota.ua

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram