ГоловнаЕкономікаБізнес

Domino’s Pizza виходить у регіони

Американська мережа Domino’s Pizza, світовий лідер з продажу піци, активно розвивається в Україні і виходить у регіони.

Domino’s Pizza виходить у регіони

За 6 років роботи в Києві компанія відкрила 22 піцерії й отримала низку національних премій, що підтверджують лідерство в країні. За цей час мережа зросла не тільки кількісно, а й якісно - Domino's провели глобальні зміни, які торкнулися абсолютно всіх сфер, починаючи від оновленого логотипа і дизайну піцерій і закінчуючи максимально високими стандартами гостинності та сервісу. Сьогодні Domino's Pizza - це красиві сучасні заклади зі стильними інтер'єрами, відкритою кухнею й інноваційними технологіями, а також, звичайно ж, найшвидшою доставкою піци, якою бренд славиться по всьому світу і заслужив популярність у більш ніж 600 тисяч клієнтів у Києві.

Domino's у світі відомий не тільки піцою та найкращими інгредієнтами, а й великою кількістю піцерій, відкритих у партнерстві - у США кількість піцерій Domino's Pizza перевищує 5 тисяч і багато з них відкрито саме за франчайзингом; цю практику компанія застосовує у своєму бізнесі по всьому світу. "Через 6 років роботи в Україні Domino's Pizza виходить у регіони, ми бачимо великий потенціал розвитку бренду у великих містах, адже цей крок є класичним етапом розвитку Domino's. Ми бачимо попит на франшизу Domino's і маємо вже досить багато запитів, ми очікували слушного часу для відкриття нових можливостей для партнерів, - зараз цей час настав. Ми будемо проводити ретельний відбір спільно з американськими колегами, потім партнери пройдуть 4-місячне навчання. Підтримка компанії включає запуск піцерій, супровід, навчання, регулярний консалтинг і підтримку бізнесу, підтримку національними маркетинговими активностями в усіх каналах і доступ до найкращих інгредієнтів і продуктів узгоджених постачальників з американським офісом, доступ до міжнародного досвіду ведення цього бізнесу", - зазначив генеральний директор Domino's Pizza в Україні Андрій Романенко.

Важливим аспектом у виході Domino's Pizza у великі українські міста є розвиток локальних бізнесів, наповнення місцевих бюджетів і найголовніше - створення нових робочих місць. Зараз у Києві працює близько 1000 співробітників у піцеріях, головному офісі та на виробництві.

Ознайомитися з докладною інформацією про компанію та подати заявку на франчайзинг можна на сайті biz.dominos.ua, який розроблено для бізнес-партнерів і франчайзі. За словами Андрія Романенко, пріоритетними містами для подальшого розвитку Domino's Pizza є Одеса, Харків, Львів і Дніпропетровськ. Domino’s є одним брендів, які зростають у світі найшвидше, і 2018 року, за прогнозами, мережа займе перше місце у світі за кількістю піцерій. Тепер ви можете приєднатися до світового лідера.

Інформаційна довідка

Domino’s Pizza – міжнародна мережа піцерій, заснована у США 1960 року, яка налічує близько 13 тисяч закладів у 85 країнах світу із загальною кількістю співробітників більш ніж 300 000. В Україні компанія працює з 2010 року і на сьогодні є лідером у Києві. За 6 років діяльності Domino's Pizza в Україні було відкрито 22 заклади мережі, продано більш ніж 6 мільйонів піц і виконано понад 2,5 мільйона доставок. Ключовими перевагами мережі є високі міжнародні стандарти якості, затишні заклади і доставка їжі протягом 30 хвилин. У світі бренд є абсолютним лідером у доставці піци і посідає друге місце за кількістю піцерій.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram