ГоловнаЕкономікаБізнес

Переваги сервісу доставки продуктів додому Новости компаний

У чому ж переваги сервісу доставки продуктів додому? Процедура оформлення замовлення і доставки продуктів гранично проста: клієнт через сайт сервісу інтернет-магазину продуктів вибирає необхідну продукцію, далі вибирає зручну форму доставки, час доставки і форму оплати. Комплектувальник збирає замовлення, далі узгодження з клієнтом і - здійснюється доставка товару через кур'єра.

Інтернет-магазин Produktoff.com - сервіс, який дозволяє скоротити часові й енергетичні витрати користувача, відколи він вирішив щось купити і до моменту отримання покупки. У цей комплекс входять і терміни доставки, і різноманітність асортименту, і можливості оплати, і багато іншого.

У чому ж переваги саме послуги інтернет-супермаркету продуктів?

№1 - ЗРУЧНИЙ СЕРВІС. Якщо ви хоча б раз щось купували через Інтернет, то як удома з покупками і в нас. Ми постаралися зробити так, щоб здійснювати покупки було максимально просто й інтуїтивно зрозуміло. Створено зручну систему пошуку та класифікації товару, оформлення замовлення.

№ 2 - ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ПІДХІД. Досвідчені збирачі готові врахувати всі Ваші вимоги до товару. Асортимент товарів розширюється і доповнюється залежно від побажань клієнтів. Так появилися нові розділи «Все для дітей», «Домашній текстиль», «Посуд і все для Вашої кухні».

Ми з'ясували, що 49% наших покупців використовують електронні платежі, 20% воліють розраховуватися банківськими картками. Спеціально для них ми створили можливість вибору способу оплати.

№ 3 - АКЦІЇ ТА ЗНИЖКИ. Вас приємно порадує кількість акцій і розмір знижок на товари, представлені в нашому інтернет-супермаркеті.

№ 4 - ДОДАТКОВІ ОПЦІЇ. Зверніть увагу на можливість додавати товар у «Вибрані товари». Адже всі ми регулярно купуємо одні і ті самі товари, крім незначних варіацій. Тому достатньо зробити список цих товарів один раз. «Вибрані товари» - якраз такий список.

За бажанням ви можете залишити до кожного товару, розміщеного на сайті, свій коментар. Це допоможе іншим клієнтам здійснити вибір.

Produktoff . com – це і доставка продуктів поштовими службами "Нова пошта" та "Делівері", що дозволяє дістатися навіть у найвіддаленіші куточки, туди, де немає великого вибору товарів і де позамежні ціни через відсутність конкуренції, але є відділення поштової служби.

№ 5 - ЗВОРОТНИЙ ЗВ'ЯЗОК. Наші потенційні клієнти - це покупці нового покоління, які приймають рішення на підставі відгуків, коментарів, рекомендацій. Вони не готові переплачувати за преміальність, а хочуть реальної відчутної цінності послуги. Сервіс доставки продуктів додому і його якість - це те, що ми найбільше цінуємо. Якщо щось у нашій роботі вас не влаштувало, будемо вдячні, якщо ви нам про це повідомите, залишивши відгук.

Цінуйте свій час, спілкуйтеся з рідними і близькими, а інтернет-магазин Produktoff.com доправить продукти в будь-яке зручне для Вас місце і о зручній порі!

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram