ГоловнаЕкономікаДержава

Харківську область визнано найкращою на "Агро-2016"

Регіон на виставці представили понад 70 підприємств АПК.

Харківську область визнано найкращою на "Агро-2016"

Експозицію Харківської області другий рік поспіль удостоюють золотої медалі на головній сільськогосподарській виставці країни "Агро-2016", яка проходила минулого тижня.

Про це повідомила прес-служба Харківської ОДА.

"Ми використовуємо всі можливості для того, щоб презентувати потенціал Харківської області на національному та міжнародному рівні. А такі виставкові заходи - хороший майданчик для пошуку партнерів та нових ринків збуту. Саме тому ми приділили велику увагу підготовці експозиції регіону на «Агро-2016». Цю роботу відзначили найвищою нагородою виставки, але найголовніше для нас - той інтерес, який викликала експозиція Харківської області у відвідувачів «Агро-2016»", - розповів голова Харківської ОДА Ігор Райнін.

У Києві Харківську область представили понад 70 підприємств АПК, харчової та переробної промисловості, а також сільськогосподарського машинобудування. Також Харківська область стала єдиним регіоном, який включив у свою експозицію презентацію сільського зеленого туризму.

"Інтерес до нашої експозиції був дійсно високим, в тому числі і з боку іноземних делегацій - зокрема представників США і Польщі. Переконаний, що домовленості, яких досягнуто під час «Агро-2016», послужать подальшому просуванню продукції харківського виробництва на міжнародні ринки", - зауважив Райнін.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram