ГоловнаЕкономікаДержава

Тарута запропонував створити дорожню карту для корейських інвесторів

Україна, за його словами, входить в трійку найбільш привабливих інвестиційних майданчиків світу.

Тарута запропонував створити дорожню карту для корейських інвесторів
Сергей Тарута
Фото: Сергей Нужненко

Народний депутат України, член групи з міжпарламентських зв'язків з Республікою Корея Сергій Тарута  запропонував створити бізнес-карту для потенційних корейських інвесторів.

Таку пропозицію він озвучив на міжнародному форумі "Економічне співробітництво Україна - Корея", організованому Посольством Республіки Корея в Україні, Інститутом Горшеніна і Ernst & Young.

За словами Тарути, в так званій дорожній карті слід описати можливості інвестування для корейського бізнесу, сфери, в яких можливе застосування корейських технологій, зважаючи на сировинні можливості України.

Серед галузей зі швидкою окупністю, які могли б зацікавити корейських партнерів, він назвав енергетику і житлово-комунальну сферу.

"Наприкінці минулого року Україна увійшла у трійку найкращих інвестиційних майданчиків світу за версією трьох провідних європейських банків. Це говорить про те, що маємо потенціал, який можна реалізувати за допомогою інвесторів, і це буде давати величезні нові можливості Україні", - зазначив Тарута.

При цьому він додав, що до кінця року проведуть двосторонню комісію високого рівня, на яку винесуть уже конкретні пропозиції для корейського бізнесу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram