ГоловнаЕкономікаБізнес

Гендиректор "Укрпошти" буде отримувати 333 тисячі гривень

Контракт з Ігорем Смілянським узгоджено на рівні Кабміну.

Гендиректор "Укрпошти" буде отримувати 333 тисячі гривень
Фото: www.ukrposhta.com

Генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський буде отримувати 333 тисячі гривень на місяць.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на текст контракту, який у середу узгодили на засіданні Кабінету Міністрів.

Смілянський отримає посадовий оклад в розмірі 333,4 тис. гривень за "фактично відпрацьований час". Він також може розраховувати на стандартну 24-денну відпустку, а також додаткову відпустку за "особливий характер роботи" в розмірі семи днів. Також у разі щорічної відпустки Смілянському надаватимуть матеріальну допомогу на оздоровлення в розмірі його середньомісячного заробітку.

Підписання контракту відбудеться наступного тижня, заявив міністр інфраструктури Володимир Омелян.

Нагадаємо, Смілянський має 17 років досвіду у сфері стратегічного, управлінського і фінансового консалтингу, в т.ч. у провідних світових консалтингових компаніях. Зараз працює в Нью-Йорку (США), має досвід роботи в Україні (в банку ПУМБ) та інших країнах світу (США і Росії). Отримав ступінь МВА у Georgetown University і ступінь Juris Doctor у George Washington University Law School.

Його вибрали із 48 претендентів на посаду голови "Укрпошти". Конкурс проходив у два етапи: спочатку заслухали всі конкурсні пропозиції, після чого комітету з призначень подали чотирьох головних претендентів. У фіналі конкурсу Смілянський обійшов Харрі Ван Граафейланда, Гінтаутаса Мажейкю і Олександра Перцовського.

"Укрпошта" є національним оператором поштового зв'язку, який має понад 11 тисяч поштових відділень. Раніше в.о. гендиректора був Ігор Ткачук.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram