ГоловнаЕкономікаБізнес

Мінекономіки почало відбір на посаду голови КБ "Південне"

Підприємство входить до сотні найбільших в Україні

Мінекономіки почало відбір на посаду голови КБ "Південне"

Міністерство економічного розвитку і торгівлі в середу, 8 червня, почало відбір на посаду голови конструкторського бюро "Південне" імені Янгеля, розташованого у Дніпрі.

Як повідомляє прес-служба МЕРТ, до участі в конкурсі запрошуються керівники з досвідом управління у великих українських і міжнародних компаніях, в тому числі в аерокосмічній галузі. Переможець мусить розробити довгострокову програму розвитку підприємства, оптимізувати бізнес-процеси, диверсифікувати ринки збуту, впровадити на підприємстві передові стандарти корпоративного управління та прозорості.

Конкурсний відбір буде проходити у два етапи: на першому серед претендентів виберуть 2-5 фіналістів, на другому серед фіналістів визначать найбільш кваліфікованого претендента.

ДП "Конструкторське бюро "Південне" імені Янгеля" підпорядковується Державному космічному агентству України і входить у топ-100 найбільших держпідприємств України. Конструкторське бюро займається розробкою ракетних комплексів і ракетно-космічних систем, виробництвом повітряних і космічних літальних апаратів, супутнього обладнання.

Нагадаємо, що зараз конструкторське бюро очолює Олександр Дегтярьов, він обіймає посаду генерального конструктора - генерального директора.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram