ГоловнаЕкономікаБізнес

Peer-2-peer майданчики обміну як альтернатива грошовим переказам

Peer-2-peer майданчики обміну як альтернатива грошовим переказам

Давайте перерахуємо найвідоміші світові системи міжнародних грошових переказів: Moneygram, Western Union; види грошових переказів: Золота Корона, Western Union, Unistream.

Жодна з них не надає можливості здійснювати транзакції без особистого походу з паспортом у відділення, де потрібно витрачати час на черги. Найчастіше вас можуть запитати про походження коштів, тим паче з огляду на те, що деяку валюту приймають не всі країни. Також стоїть найгостріше питання - ліміти та бюрократія багатьох країн, які офіційно не дозволяють проводити транзакції таким платіжним системам, як Paypal і іншим монополістам онлайн-переказів. Треба мати певний досвід, навички та зв'язки, щоб відправити SWIFT і обійти ліміти, які також не є миттєвими. Visa, Master Сard і China Union Pay ніколи не нададуть механізм миттєвих переказів, хоча технічно це зробити елементарно! Що робити, як бути, кому довіритися краще - системам або людям, які всього лише можуть домовитися між собою і самі регулювати стійкі курси для створення бізнес-моделі. Але вихід усе ж є - це p2p біржи!

Трохи фактів і подробиць про алгоритм, створений на основі p2p.

Однорівневі біржі обміну P2P вже готові кинути виклик різним сферам бізнесу. Обмін валют є наступним кордоном для P2P, про що свідчить зростаюча кількість стартапів, включених у цей бізнес.

Тільки в Китаї зараз налічується понад 2600 тимчасових майданчиків обміну.

Тимчасовий p2p майданчик E-DINAR 

На сьогодні E-DINAR - єдиний майданчик у світі, де самі учасники контролюють розвиток проекту. E-DINAR - це інноваційна математично прорахована модель і правильний механізм взаєморозрахунків між людьми і країнами з використанням криптовалюти і елементів блокчейн. E-DINAR використовує систему прямого обміну між учасниками без посередників і банківських додаткових комісій.

Також з урахуванням того, що до середини червня майданчик подолав бар'єр у 22 млн монет і затвердження E-DINAR як економічної бізнес-моделі на Всесвітній конференції блокчейн-2016, що відбулася в Китаї 22-24 червня, співтовариство заявило про перехід до другого етапу розвитку - так званої теорії "Золотого мільярда". В рамках цієї теорії була прийнята "Концепція 22:22", при якій проект планує досягти 22 млрд монет до 2022 року. Також було прийнято рішення перейти до розвитку власної унікальної валюти - E-DINAR Coin.

За час реалізації нового етапу, на думку лідерів проекту, сформується нове співтовариство людей, яке буде жити за своїми правилами і нормами, що відрізняються від більшості населення. Це новий шлях розвитку прогресивного суспільства, який і становить основу нашого співтовариства, що на цей момент налічує близько 100 000 учасників з усіх куточків планети.

Р2Р майданчик обміну E-DINAR дозволяє обмінювати близько 50 видів валют із понад 200 світових платіжних систем, банків і криптовалюти, які нині є на піку популярності. Таким чином, забезпечується висока ліквідність самої криптовалюти E-DINAR і її популяризація як децентралізованої системи.

Як почати користуватися цією валютою?

Дуже просто - для цього достатньо ввімкнути комп'ютер, пройти нескладний процес реєстрації і придбати валюту E-DINAR на біржі або в обмінниках електронних валют. Окрім того, отримати валюту E-DINAR можна як оплату за товари і послуги, обміняти в іншого учасника спільноти E-DINAR, а також заробити за допомогою Майнінг. E-DINAR повністю віртуальний, однак ви можете обміняти E-DINAR на товари, послуги або ж матеріальні гроші, а також миттєво відправити будь-яку суму в будь-яку точку світу. Більшість транзакцій проводиться без комісій. Нагадаємо, що для користувачів системи E-DINAR також нараховуються подарункові бонуси до 0,65% за біржову добу. E-DINAR - так виглядають сучасні гроші.

www.e-dinar.io

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram